A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

18 січня 2019 року у міському будинку культури відбулися збори щодо перспектив розвитку Білолуцької селищної ради

Дата: 21.01.2019 09:22
Кількість переглядів: 565

18 січня 2019 року у міському  будинку культури відбулися  збори гродян смт Білолуцьк та села Кубань на яких селищний голова Сергій Полтенко прозвітував про соціально-економічний стан селища. Секретар селищної ради представила до уваги присутніх Стратегію розвитку Білолуцької громади на 2019-2021 роки, яка передбачає поліпшення якості прийняття рішень, застосування ефективних, діючих та розроблення нових інструментів державного управління для подальшого соціально – економічного розвитку громади. Обговорення основних аспектів Стратегії розвитку серед учасників загальних зборів відбувалося жваво з внесенням пропозицій від громадськості. В результаті активного обговорення громадою було прийнято рішення про затвердження Стратегії розвитку з внесенням наданих пропозицій.
У зборах Білолуцької громади взяли участь голова Новопсковської райдержадміністрації Людмила Латишева, перший заступник голови РДА Світлана Слюсарєва, в.о. головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Новопсковський центр первинної медико-санітарної допомоги Новопсковської районної ради» Володимир Калюжний, в.о. головного лікаря Новопсковського РТМО Олексій Нестеренко, начальник управління соціального захисту населення Новопсковської районної державної адміністрації Світлана Хомутянська, представник Новопсковського міськрайонного відділу Головного управління ДСНС України в Луганській області.
Зі словами привітання звернулася до присутніх голова райдержадміністрації Людмила Латишева побажала добра, злагоди та нових здобутків у новому році. Також вона зазначила, що пріоритетними напрямками роботи райдержадміністрації є ремонт доріг, питання медичної галузі, реалізація в районі реформи децентралізації. Про шляхи розвитку району на 2019-2021 роки розповіла перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Слюсарєва. 
У ході спілкування голові райдержадміністрації було задано дуже багато питань щодо децентралізації, медичної реформи, ремонту доріг, укрупнення районів. На всі питання були надані вичерпні відповіді.
Виступили перед присутніми і представники медицини які розповіли про стан реалізації медичної реформи в районі та відповіли на всі питання які цікавили Білолуцьку громаду. 
І на завершення зборів голова селищної ради Сергій Полтенко ініціював питання про добровільне об’єднання Білолуцької територіальної громади з територіальними громадами Можняківської сільської ради, Танюшівської сільської ради, Козлівської сільської ради, Павленківської сільської ради, Новобілянської сільської ради у Білолуцьку селищну об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у селищі міського типу Білолуцьк. Цю ініціативу підтримала голова райдержадміністрації пояснивши всі переваги об’єднаної громади. 
У процесі обговорення цього питання громада Білолуцької селищної ради підтримала ініціативу селищного голови про добровільне об’єднання територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора