A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ "ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ" У СМТ.БІЛОЛУЦЬК

Дата: 23.04.2019 10:11
Кількість переглядів: 561

       Фото без опису

19 квітня 2019 року у смт.Білолуцьк пройшла акція "За чисте довкілля". У заході взяли участь учні Білолуцької гімназії та загальноосвітньої середньої школи, а також робітники комунальних закладів. Весняна сонячна погода та дружній колектив сприяли чудовому настрою, натхненню до праці та бажанню зробити навколишній світ чистіше. Сплановані заходи були направлені на виховання,формування та розвиток у юних громадян кращих рис української нації: почуття патріотизму,любові до рідної землі та її природи,працелюбності, що є запорукою майбутнього нашої держави. І наша дружня та працьовита молодь з цим завданням справилася якнайкраще! Так тримати! 

              Також зробити рідне довкілля кращим виявили бажання усі небайдужі жители нашого селища, які зробили численні місця загального користування набагато чистішими.Так,наприклад,жителі вулиць Горького та Джерельної привели в належний вигляд зупинку громадського транспорту.

                Тепер відпочинок на природі та прибування у громадських місцях стануть задоволенням для всіх! А фотозвіт проведеної акції нагадуватиме про чудово та корисно проведений час! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора