A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Встановлення спортивного майданчику

Дата: 02.10.2017 13:39
Кількість переглядів: 524

 

Фото без описуУ субботу,30 вересня 2017 р., небайдужі ініціативні мешканці Білолуцька продовжили традицію облаштування селищного парку. Люди зорганізувались та провели толоку  з метою встановлення спортивного майданчику - вуличних тренажерів.

 Вуличні спортивні тренажери подарував у 2017р. з нагоди Дня селища    Валерій Захарович Мошенський – добрий друг Білолуцька, щира та надійна людина, чоловік,який   не дає пустопорожніх обіцянок, а тримається свого слова .Це риса сильних духом людей. Мошенський В.З. робить добро, не афішуючи цього.

  З чудовим настроєм працювали і дорослі і діти - Синча Я.В., Синча В.М., Літвінов В.І., Садовий М.О., Солов’янов М.М., Нехаєнко А.М., Полтенко С.П., Ожерело Г.І.,                Кузнецов Ю.Х., Кузнецов Г.Я., ГречанийС.І., Рідкокашин С.В., Кудінов Ю.О., Бабенко О.С., Петрова Л.Ф., Черняк Артем, Дворніченко Арсеній, Мельник Назар.

Якщо ми почнемо жити за принципом «не питай, що Україна зробила для тебе,а спитай - а що ти зробив для України», то ми дійсно будемо жити краще і збудуємо європейську Україну.

Відкриття спортивного майданчику відбудеться 14 жовтня 2017р. .Запрошуємо всіх на відкриття!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора