A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Управлінням захисту споживачів проведено засідання «круглого столу» у Білолуцькій селищній раді на тему: «Правове регулювання споживчої політики»

Дата: 06.06.2018 14:07
Кількість переглядів: 535

Фото без опису

На виконання Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів та в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» фахівці захисту споживачів 5 червня 2018 року зустрілись з представниками органів місцевого самоврядування, громадськості та бізнесу смт. Білолуцька Новопсковського району Луганської області.

Під час проведення «круглого столу» обговорювались питання створення консультаційно-інформаційної служби «гаряча лінія», активна взаємодія між органами місцевого самоврядування, управлінням захисту споживачів, громадськості та представниками бізнесу щодо налагодження ефективної практичної допомоги населенню у сфері захисту прав споживачів. Присутнім на засіданні «круглого столу» запропоновано низьку заходів щодо навчання спеціалістів консультаціно-інформаційної служби для підняття загального рівня юридичної обізнаності з питань надання споживачам консультацій та роз’яснень законодавства у сфері захисту прав споживачів з відповідною постійною методичною підтримкою.

Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області підготовлені та надані інформаційно-методичні матеріали щодо захисту прав споживачів і реклами у цій сфері, антитютюнового законодавства, метрологічного та ринкового нагляду. Також, було наголошено на обов’язковість додержання вимог Закону України «Про рекламу» та припинення розповсюдження реклами алкогольних напоїв, у тому числі пива та тютюнових виробів.

Суб’єктам господарювання надано роз’яснення з питань захисту прав споживачів.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора