A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Робота виїздного пункту консультування громадян з правових питань у Білолуцьку

Дата: 30.01.2020 16:05
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

19 лютого 2020 року з 10.00 год. в приміщенні Білолуцької селищної ради проведе роботу виїзний (мобільний) пункт консультування громадян відділу Новопсковського бюро правової допомоги Старобільського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Основними завданнями місцевого центру є:

1. Підвищення правової свідомості, культури та освіченості населення (правопросвітництво);

2. Забезпечення надання безоплатної превинної правової допомоги (надання правової інформації, консультацій, роз'яснень з правових питань, складення заяв, скарг, інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру) і безоплатної вторинної правової допомоги (здійснення представництва інтересівосоіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами, складання документів процесуального характеру);

3. Забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України.

 

    Місцевий центр забезпечує доступ до безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справахдля соціально незахищених категорій громадян, що мають право на безоплатну правову допомогу відповідно до ст.14 Закону України "Про безоплатну правову допомогу".

   Особу, яка потребує представництва своїх інтересів у суді, та не має достатніх фінансових можливостей для здійснення цього представництва, має змогу звернутися до центру та отримати допомогу кваліфікованого захисника - адвоката - який надаватиме свої послуги безоплатно для клієнта.

  Послуги адвоката оплачує держава.

 

92703 Луганська обл., Старобільський район,

м. Старобільськ, вул. Руднєва, 6.

Еmail: starobilsk.luhansk@legalaid.gov.ua

SKYPE: Старобільський МЦ з надання БВПД

(06461) 2-46-46

(МТС) 099-296-18-21

(Київстар) 098-280-37-39


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора